muziek maken blijft leuk

De afgelopen weken weer een paar hele fijne optredens gehad.

Met het trio “Hoodz” speelden we in Amsterdam op een boot op het IJ voor een internationaal gezelschap. De sfeer was geweldig. Er werd gezongen in het Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Zuid-afrikaans. Dat is wel een voordeel wanneer je drie muzikanten bij elkaar hebt die ieder voor zich een heel groot repertoire beheersen.

 

Afgelopen woensdag te gast in de kiosk van het Eindhovens Dagblad op het Koningsplein in Asten. Tussen de discussies over de krotopruiming in Asten en de uiteindelijke ( naar mijn idee zeer verstandige) samenvoeging van Asten en Someren door, enkele liedjes gespeeld.

Tijdens de kunstmarkt op zondag ook een paar goeie sets gespeeld met Erik en Ture.

Vanavond te gast geweest bij de ziekenhuisomroep van het ziekenhuis in Veghel. Een programma van twee uur waarin ik de vrije muziekkeuze had. Weer veel dingen uit Asten laten horen. Cor en Jennemieke, Pro et Contra en Ton Engels. Ook wat dingen live gespeeld.

Morgen gaan we weer eens naar een kasteel, en wel een heel mooi kasteel. dat van Heeswijk-Dinther.

 

Als muzikant voel je je overal een welkome gast en daarom blijft het ook altijd leuk.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *